Sunday, 18 November 2012

Dekat ke dengan pantai tak?

Salam semua..how's the holiday still on kan..Raini and family pun nak holiday ni tapi keluar dari Melaka plak hehe..p Kuala Lumpur hehe..sape yg datang ke Melaka..jom sewa homestay kat rumah bungalow ni memang berbaloi-baloi..

Ada yg bertanya Raini la kan dekat tak rumah ni dengan Pantai?

Nak cite skit..rumah ni bukan di kawasan pantai ttp memang dekat dgn pantai - pantai..mai sini Raini listkan driving distance dari bungalow ni..

i) Pantai Rombang - 5 ke 7 minit

ii) Pantai Puteri - 5 ke 10 minit

iii)Pantai Klebang - 7 - 10 minit

Nak berbarbeque kat bungalow ni senang jek..tempat bbq pun dah ada..gerai ikan ikan segar pun dah dekat bole didapati di pantai pantai paling dekat tu la Pantai rombang atau Pantai Puteri..rajin x rajin je la kan..

Kawasan tempat-tempat menarik pun dekat gak driving distance dia
Kalau nak ke Melaka, Mahkota parade ke Dataran Pahlawan ke hmm 15 -20 minit dah sampai..senang la..

Kalau  nak ke water park di melaka ni pun senang je..Water park Di Air Keroh (15 minit -20 minit) dan di A'Famosa Resort (25 - 30 minit) di Alor Gajah pun ada..

ok interested bole call/sms ye..0163280601.

Chow

No comments:

Post a Comment