Wednesday, 12 December 2012

Jemput makan buah rambutan

Salam semua sebelum tidur ni nak blog jap..Raini aritu balik ke bungalow homestay ni jumpa sapa la owner nye la kan my parents heheh..Buah rambutan dah masak dah ape lagi kembung perut dengan buah rambutan..ni rambutan maduuu sgt la manis tu sbb jgn terperangkap ingat xde semut tp memang banyak ya amat kat tangkai nye..so nak makan ok je tetamu homestay tapi berjaga2 la dgn semut ni ye..

 
Pada mereka yg dah book homestay hujung bulan ni..jemput la makan buah rambutan ni ye...hehe jgn segan segan.
 
ok chow dulu la ye..bantal dah memanggil.

No comments:

Post a Comment