Friday, 14 December 2012

Nyaman nyaman

Salam semua..last week my sis balik ke homestay bungalow ni bawa anak - anak dari kehidupan di kota..ye la kalau cuti nye takda masanya hanya weekend je la kan nak bawa budak2 ni p jalan jalan kang ada yg merungut asyik duk rumah jek..

Seronok juga la Raini pun selalu je ke Bungalow ni..menginap 1-2 malam tp freelakan heheh anak tuan rumah huhu..love the morning breeze dlm kul 7 pagi..walking throughout the compound  to get the fresh air..kadang-kadang jogging gak sekeliling kampung huhu..


 
Kalau petang tu budak budak ni main kat padang bungalow ni la pa lagi..
 
Kul 6 ptg my sis bawak anak-anaknye ke pantai berdekatan drive jap jek dlm 5-10 minit ..
 
 
duk tepi pantai wat pe lagi merenung pantai la tgk luas nye ciptaan Allah ye..Alhamdulillah we got a place to stay tonite hehe
 
Kalau sape yg rajin wat bbq..kat bungalow tu ada tempat utk bbq..bagitau je dgn penjaga, En. Din. Keperluan utk bbq bole la beli sendiri tapi kalau nak kita sediakan kene charge skit la ye..RM 50.00 je ye lah En din yg saya panggil Abg Din nak p sana sini beli arang la dawai la kan..
 
Kalau ikan ikan segar jangan risau kat Pantai Puteri tu mmg la senang nak dapat. Nelayan nelayan akan naik masa-masa tertentu..waktu pagi ada la petang pun ada mlm jek takde..
 
 
ok tu la dia keluarga Raini nye aktiviti..bila balik ke homestay bungalow ni..
Hopefully uols yg bermalam disini enjoy your stay ye.
 
 
 

No comments:

Post a Comment