Saturday, 22 December 2012

Thank u to the Guests

Salam semua..rehat rehat ni Raini nak blog jap la tentang homestay kat Melaka ni..this couple of days..ramai la yg phone tanya ada tak homestay available this weekend..22 - 25/12 ni..sorry la suma dates ni suma dah ada org book..ada yg call hari ni nak masuk hari ni..hmmm mmg tak dapat la..kene cari slow slow skit la mungkin area yg tak dekat dgn pantai banyak la agaknya..

Rumah bungalow kami drive 5 -10 minit jek sampai kat pantai..tula dia gak aktiviti kita org bila petang-petang kalau bermalam di bungalow ni..so to my guests u can go to Pantai Klebang or Pantai Puteri..semua dekat jek ok..

Yang mana dah pernah bermalam thank you very much sbb uols semua rasa selesa tinggal di sini..ada yg sms Raini lepas check out..I thank u semua sbb rasa rumah ni thumbs up ye..lain kali kalau dtg ke Melaka bermalam la di rumah ni lagi ye..



ok semua Raini harap semua terima kasih banyak banyak sebab jaga rumah ni mcm rumah uols sendiri.

Chow dulu.

No comments:

Post a Comment