Thursday, 24 January 2013

Selamat bercuti dan beristirehat

Assalamualaikum,

Apa kabar semua, mulakan dgn bismillah apa saja yg kita buat ye. Salam Maulidul Rasul..hari ni cuti sok dah keje..ada yg ambil cuti sok best la kan sampai Isnin istirehatnya huhu

Sapa sapa yg datang Melaka yg mencari homestay bole la beristirehat di homestay kami ni..mmg luas mmg berbaloi duit yg dilabur heheh..

Homestay ni untuk Muslim saja..itu kehendak owner ye..jadi Raini minta maafla pada yg bukan Muslim bertanya akan homestay ni..ada dari Singapore, Pulau Pinang suma bertanyakan homestay ni..terpaksa Raini tolak.

Hope uols suma dpt la homestay yg uols bole sewa kan.

Homestay ni mmg sgt cantik dan bersih..rumah ni mmg sgt luas dan halamannya pun sama lapangnya. Kalau nak beriadah di pantai dekat je drive tak sampai 10 minit..drive sambil menikmati angin pantai..kalau nak ke Melaka dekat je la drive tak smpi 15 min kalau tak banyak kete la..worth it la..jadi kami amat berharap org yg menyewa pun treat this house like their own.

Interested bole kol Raini ye..

ok chow dulu.

No comments:

Post a Comment