Friday, 4 January 2013

Thank U to Our Guests

Salam Raini sgtla happy bila guest puas hati dgn bunglow homestay ni. Kami menyediakan homestay yg worth paying. Kalau datang Melaka homestay ni mmg sgt sesuai utk diduduki dekat nak pergi kemana area melaka ni..dekat nak pergi ke bandar melaka ke area air keroh ke hanya dalam 15 minit driving. Lepas tu lokasi pun dgkt dgn Tesco Cheng, Mc Donald, KFC semua dalam 10 mins driving.

Lokasi pantai yg berdekatan Pantai Puteri dan Pantai Klebang..tu suma dlm 5-7 minit driving..

Ni guests yg prihatin nak sms Raini ttg how good they felt when staying here. Terima kasih ye banyak banyak sbb rasa tempat yg uols sewa ni worth paying. Wish to see you guys here again.

Kita pun happy sbb guests treat our bungalow like their own kan..


No comments:

Post a Comment