Saturday, 2 February 2013

Fully Booked for CNY ye..


 

 
Salam semua..Raini nak bagitau homestay Bukit Rambai di atas ni dah fully booked this weekend and next weekend ye (9 - 11/2). Sorry pada yg keep calling tanya homestay ni. Insyaallah anda bole book homestay ni di lain tarikh..do call us..waktu peek season ni kene book awal la kan..tuk cuti skolah bln March ni dah ada org book utk masuk 23-25 March..ada yg book 1 bulan lebih awal..so sape cepat masuk deposit yg tu Raini reserve.

You will not regret with the homestay..kwsn Bukit Rambai ni ditengah 2 dlm peta melaka heheh nak ke pantai mmg dekat..dan tempat tempat lain pun very accessible la

Driving distance lebih kurang:

5 -10 minit ke pantai klebang dan pantai puteri
15 - 25 minit ke Pantai Tanjung Bidara
15 - 20 minit ke bandar Melaka
10-15 ke MITC/Air keroh water park.
30 - 35 ke A Famosa Resort Alor Gajah

Homestay ni mmg dijaga dgn baik sekali dan bersih didalam dan diluar rumah.
Bilik2 yg amat luas dan semuanya ada aircond
Akviti luaran mmg seronok sbb kawasan halaman yg luas

 
 

Harga RM350 semalam tak kira waktu peak season ke tak..

Apa apa pun jgn malu nak bertanya ye..

Selamat bercuti rehat bersama keluarga.

No comments:

Post a Comment