Friday, 2 August 2013

Salam semua..dah nak dekat hari raya ni.

Salam semua.

Lagi beberapa hari saja nak raya..ada yang dah start bercuti balik kampong Melaka kan. Rumah bungalow kami ni dah ada tempahan dari 8 -13 Ogos. Sesiapa yang nak book tuk tarikh selepas tu boleh la kol Raini Anwar 0163280601.  Memang berbaloi bungalow ni dengan harga yang dibayar. kawasan yang sangat luas. Sekarang pun tengah musim buah rambutan masak..bole la tetamu homestay merasa.

 
Ok kami berharap anda tetamu homestay semasa Raya amat gembira bermalam di sini. Di lain masa dating la lagi di homestay kami ye.
 
Salam.

No comments:

Post a Comment