Saturday, 7 December 2013

Buah OH Buah

Salam semua. Pada guest yg bermalam di homestay kami..kalau ada musim buahan2 insha Allah bole la merasakan..makan la ye..jangan malu2. Sekarang ni Raini rasa macam ada buah duku langsat..pada mereka yg bertanya tu silakan..tapi baik-baik tau takut semut ke..dan jangan panjat2 tinggi takut terjatuh apa2 pun berhati-hati.



Kami juga sangat gembira pada guests kami yg lepas2 tu rajin sms kat Raini yg mereka sangat gembira bermalam di sini. Masa dtg tak dpt makan buah katanya sbb tiada musim heheh nak datang balik bila ada musim hehe insha Allah kalau ada rezeki.

ok kol ye. Bole tengok kat schedule date mana yang available.

Salam.

No comments:

Post a Comment