Friday, 14 February 2014

Keria Oh Keria!! Plus Coconut Shake

Salam, last week Raini and family went back to our hometown Melaka, of course hati ni teringat saja kuih keria yg sangat terkenal di Melaka ni,,Kuih keria antarabangsa la.











Kuih keria mmg sangat sedap dari gula melaka rangup diluar tapi didlam lembut..kalau dtg Melaka singgah la di Limbungan dekat jek dgn masjid Limbungan tau.




Kuih rengas dia pun sedap tau.



Dah lepas jalan2 cari kuih kita stop plak di Gerai coconut shake yg mmg famous kat Klebang ni.
Dari Gerai kuih tadi dekat jek lebih kurang 5 minit driving arah ke Pantai Klebang.


Memang sejuk tekak minum coconut shake..Raini xberatur suruh hubby dan anak p beratur..panjang sangat..
Photo: Sedap ke..terpaksa beratur sbb dotter nak..kl mommy xde nak layan beratur..the hot spot utk sejukkan anak tekak coconut shake


Ni dia iklan percuma dari homestay ni hahah



Finally we get ours



Tengok tu muka anak teruja bagai..mana taknya dlm ada aiskrim..tu la pasal


Ok jgn lupa singgah memang best.


No comments:

Post a Comment